Nemuritorii din Poliţia Română. Eterni pe funcţii, greu de pensionat, masteranzi şi doctori…

Episodul I

Despre Nemuritorii din vârful Poliţiei Române s-au scris tone de cerneală, despre abuzurile unor şefi, şefuţi, care confundă funcţia cu sinecura pe persoană fizică , pregătită special pentru obedientul în cauză sau pentru simpatizantul ocazional al vreunui partid aflat întâmplător la putere, s-a scris la fel de mult , în ţară au fost semnalate cazuri peste cazuri în care unii inspectori şefi făcuseră din inspectorat moşia proprie, din nefericire în foarte puţine cazuri , după controalele interne, s-au luat măsuri de sancţionare a acestori grofuleţi, să nu vorbim de destituiri din funcţii, că e o blasfemie să trînteşti un şef , unul care şi-a sacrificat mai toată cariera prin funcţii de comandă şi care n-a văzut cum arată vreun hoţ…

Acum ceva timp, după ce flăcăul care a terminat „Septimiu Mureşan”, din Cluj, şi-a dat demisia din Poliţie după numai 20 de zile de la absolvirea şcolii, o parte din poliţişti i-au sărit la gât şi l-au acuzat de laşitate, lipsă de curaj şi mai ştiu eu ce, mărturisesc faptul că nici eu nu am fost de acord cu gestul tânărului, dar asta e altă poveste. Până la urmă, băiatul ăsta nu a făcut decât să spună că în şcoala de Poliţie i s-au cerut bani pentru vesela de la cantină, bani pentru reparaţia tavanului sălii de sport, bani pentru poligonul de tragere, bani pentru înscriere în CNP, IPA şi mai ştiu eu unde…După ce a făcut asta, a fost trimis la psiholog, semn că în viziunea comandanţilor, flăcăul dădea semne de dileală. Este adevărat, poliţiştii născuţi prin anii 60-70, care citesc aceste rânduri, râd cu lacrimi, se cunosc condiţiile din şcolile militare de acum 25-30 de ani,marea majoritate a celor care au trecut prin Câmpina, Slatina sau Băneasa ştiu cu ce se mănâncă şcoala militară, iar noi, ăştia care am făcut ochi ca decreţei, am fost învăţaţi cu asemenea condiţii, dar băiatul ăsta , născut după ’89, care a dorit cu inima deschisă să îmbrăţişeze cariera de om al legii, ce vină are ? Mai ales că şcoala cu pricina se vrea la norme europene, standarde înalte, iar dacă noi am trecut prin ce am trecut, de ce este musai să treacă şi flăcăul din propoziţie ? Mai mult, dacă mai ai baftă cu un comandant ca cel din Cluj, care să te trimită la detectorul de dileală de fiecare dată când cârteşti, ei bine, atunci înseamnă că în prezent, cam mulţi poliţişti ar trebui trimişi la psiholog, asta pentru că au început să vorbească şi să scrie, iar munca şi intenţia unor comandanţi de genul ăsta, devin mai grele !

Desigur, comandantul în cauză nu poate fi acuzat, în opinia acestuia totul e cât se poate de clar, poliţistul e vinovat şi atât ! Dar când citesc cv-ul comandantului, îmi vine să mă fac ninja şi să mă tai cu lanterna ! Ca mulţi comandanţi, cv-ul în cauză este condimentat cu mastere peste mastere, doctorate, studii postuniversitare, lucrări de specialitate , omul a fost cadru didactic asociat, ba pe la Universitatea de Vest din Timişoara, ba pe la Petroşani şi ASE Bucureşti, astfel, stau şi mă întreb, fraţilor, când mai avea timp să se ocupe de bieţii elevi ? Răsfoind trecutul, am alte surprize,văd că nişte băieţi de la PortalCj.ro au publicat acum ceva timp un articol al unui fost angajat al IPJ Hunedoara, Ivanciuc Iustinian, un poliţist care face afirmaţii la fel de demne pentru psiholog, întreb şi eu, doar că fumul , cât ar fi el de mic, parcă nu iese fără foc.

Un poliţist aduce acuzaţii foarte grave la adresa unui alt poliţist. Acuzatorul este agent principal de poliţie, Iustinian Ivanciuc, iar acuzatul este tocmai directorul Şcolii de Agenţi de Poliţie din Cluj-Napoca, Liviu Gabriel Dumitru. Acuzatorul a depus denunţuri penale la parchetele de pe lângă Curtea de Apel Cluj şi Tribunalul Cluj.

Iată scrisoarea sa:

“ Subsemnatul Ivanciuc Iustinian, născut în Cluj-Napoca la data de 30.07.1979, fiul lui Ivanciuc Alexandru-Iustinian și Moraru (Ivanciuc) Ana, domiciliat în mun. Lupeni (…), angajat al INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN HUNEDOARA, din data de 22.12.2006 (…),
În conformitate cu Legea nr. 571/2004 privind protecția personalului din autoritățile publice, instituțiile publice şi din alte unități care semnalează încălcări ale legii, vă aduc la cunoștință următoarele aspecte deosebit de grave referitoare la activitatea agresorului Dumitru Liviu Gabriel – directorul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj Napoca:
Iată cum s-a distrat agresorul Dumitru Liviu Gabriel cheltuind bani publici, adică și banii dumneavoastră, stimați cetățeni, jurnaliști, procurori, guvernanți, stimate domnule ministru al M.A.I. și stimați colegi:

*****

Dispoziția scrisă a a agresorului Dumitru, la comanda sa mafiotă

În perioada 2010-2019 din dispoziția scrisă a a agresorului Dumitru, la comanda sa mafiotă, potrivit imaginației sale bolnave, sau, pur și simplu, în baza acelorași rezoluții infracționale (pe care le-a copiat de la politicianul Mircea Moloț și de la fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea), s-au comis următoarele:
– În ianuarie 1998, locotonentul Liviu Gabriel Dumitru emite, ilegal și abuziv, un ordin de reţinere pentru 24 de ore ILEGAL pe numele avocatului Pompiliu Bota. Ordinul fraudulos al lui Dumitru a costat Statul Român 5.000 de euro, bani care la vremea aceea erau O AVERE, avere care s-a plătit din BANI PUBLICI:
https://www.gandul.info/stiri/curtea-de-apel-bucuresti-a-decis-ca-statul-roman-sa-i-dea-lui-pompiliu-bota-5-000-euro-daune-pentru-detentie-timp-de-2-ani-8124009
http://www.zvj.ro/articole-5625-Av++Bota+se+al++tur+++luptei+cu+grupurile+de+interese+de+la+varful+IPJ+Hunedoara.html
– Dumitru a deținut calitatea de șef al CISPOL – Corpul Inspectorilor Șefi din Poliția Română, un ONG care a produs ceva bani, ONG sub umbrela căruia s-au pus la cale cele mai subtile metode de a executa incomozii de care se temea cel mai mult Dumitru: avertizorii de integritate !
– în 14.06.2011 – Înalta Curte de Casație și Justiție dispune începerea urmăririi penale împotriva lui Dumitru Liviu Gabriel prin Hotarârea 2386/2011 din 14.06.2011 în dosar nr. 1012/57/2010:
https://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=100000000240974
…dar nu se întâmplă nimic: pentru că relațiile de prietenie între Dumitru și parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba sunt mult prea ,,masonice” ! Astfel, în 20.07.2011, Mesagerul Hunedorean avertizează public:
https://www.mesagerulhunedorean.ro/s-a-cerut-urmarirea-penala-a-sefului-ipj-hunedoara/
– începând cu 2011, agentul de poliție Ivanciuc Iustinian (subsemnatul) a fost cercetat de acoliții lui Dumitru, din ordinul său pentru 12 (douăsprezece) fapte imaginare în anii 2012 și 2017, fapte de natură închipuit disciplinară, toate aceste cercetări fiind clasate ulterior, dovedindu-se nevinovăția subsemnatului; comisarul șef r. Pitulescu Mircea afirma în anul 2012: ,,Ivanciuc este nevinovat, dar ăsta e ordinul, măi… (…) îl dăm afară din Poliție”. Ivanciuc a fost destituit din poliție – nevinovat ! Abuzul comis de Dumitru împotriva lui Ivanciuc, avea să coste, din nou Statul Român: Ivanciuc primește de la Statul Român, în 2013, suma de 320 milioane lei vechi, bani pe care ar fi trebuit să-i plătească agresorul Dumitru:
https://www.mesagerulhunedorean.ro/un-politist-a-castigat-procesul-cu-inspectoratul-de-politie/
– 02.12.2013 – la sediul IPJ Hunedoara, lui Ivanciuc i se comunică faptul că, printre altele, a fost destituit de către Dumitru ,,mai mult pentru că erai vice-președinte la PRO-DEMOCRAȚIA Hunedoara, și știi că Șefu (Dumitru) nu prea suportă astea…acuma dacă tot te-ai reîncadrat las-o și tu mai moale…”.
– 01.12.2014 – Dumitru defilează pe străzile Devei, în uniforma neagră de reprezentare a Poliției, dând onorul celui de la care a învățat, pe de-o parte, tacticile de poliție politică și, pe de altă parte, metodele subtile, juridice, de execuție masonică. Îi dădea onorul celui de la care, în 07.11.2014, procurorii și mascații ridică un metru cub de bancnote: baronul mason al Hunedoarei, cel care a dus Hunedoara în prăpastia infracțiunilor; baronul care avea să-i faciliteze accesul la fondurile prefecturii/consiliului județean, la firma căpușă care asigura paza complexului arheologic cunoscut sub denumirea ,,Cetatea Sarmizegetusei” din munții Orăștiei și la fantoma denumită Asociația Sportivă Parângul, aflată sub umbrela Masoneriei;
– ofițerul de poliție, criminalistul Jurca a fost cercetat de acoliții lui Dumitru pentru fapte imaginare, Jurca fiind amenințat (el și alți apropiați). Mașina de executat polițiști a lui Dumitru s-a mișcat mult prea repede pentru colegul nostru Jurca. Însă victimele care au urmat după Jurca, au avut multe de învățat din cercetările lui Jurca, de aceea ,,Mașina lui Dumitru” a început să se erodeze, mai ales că, după incidentul Jurca, au început să curgă informații din interiorul ,,Mașinii”, de la foști acoliți care nu mai voiau să fie parte din ,,Mașină”. Articolul din 28.08.2012 relatează modul în care fost hărțuit și executat criminalistul Florin Ioan Jurca de către Dumitru Liviu Gabriel:
https://www.puterea.ro/dezvaluiri/comisar_incomod_declarat_nebun_cu_acte-52505.html

DOSARE CARE TREBUIE REZOLVATE CU PRIORITATE PENTRU SEFUL SRI

– ofițerul de poliție Ionescu Claudiu a fost cercetat de acoliții lui Dumitru pentru 6 (șase) fapte imaginare, de natură închipuit disciplinară, toate aceste cercetări fiind clasate ulterior, dovedindu-se nevinovăția lui Ionescu; mai jos, un articol din mass-media și un reportaj expun pe larg, concret cine este Monstrul Dumitru: prietenul Serviciilor (relativ) Secrete Hunedorene:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/exclusiv-audio-discutii-spatele-usilor-inchise-ipj-hunedoara-fara-berbeceanu-nu-dreptater-interventii-favoarea-unui-ofiter-sri-1_58288f075ab6550cb8793993/index.html
și:
ABUZURI LA IPJ HUNEDOARA – DOSARE CARE TREBUIE REZOLVATE CU PRIORITATE PENTRU SEFUL SRI HD:
https://www.youtube.com/watch?v=NP8cQqNytns
– agentul de poliție Sucilă Dan Adrian a fost cercetat de acoliții lui Dumitru pentru mai multe fapte imaginare, de natură închipuit disciplinară, multe din  aceste cercetări fiind clasate ulterior, dovedindu-se nevinovăția lui Sucilă. În data de 04.08.2013 apare articolul: Lovitură de teatru: secretele lui Sucilă au cutremurat sistemul. Poliţistul a primit neînceperea urmăririi penale:
http://www.zvj.ro/articole-19811-Strict+autentic++Lovitur+++de+teatru++secretele+lui+Sucil+++au+cutremurat+sistemul++Poli++istul+a+pr.html
– 2012 – 2013 – Dumitru declanșează Jihadul împotriva Medicilor hunedoreni: sunt cercetați penal din ordinul lui Dumitru. Acesta a făcut presiuni asupra polițiștilor încadrați atunci la SIC – IPJ Hunedoara: Dumitru, falsul doctor, își permitea nesimțirea crasă de a pune sub semnul îndoielii acte ce privesc sănătatea; printre acești medici, o doamnă doctor din cadrul IPJ Hunedoara, care a fost determinată să-și dea demisia !
– 26.05.2015 – Comunitatea internațională cere demisia lui Dumitru Liviu Gabriel. Agresorul Dumitru devine cunoscut drept ,,complicele atacului din Retezat”, unicul responsabil pentru incidentele dramatice de pe Râul Alb (dosarul ,,microcentrala”). Vorbim despre intimidarea în masă a celor care au semnat petiția, o operațiune monstru condusă de către Dumitru, pagubele financiare și risipa de resurse umane fiind inestimabile:
https://www.declic.ro/campanie/mafia-lemnului-loveste-cu-pumnul-autoritatile-raman-pasive-demite-le
și:
https://www.thepetitionsite.com/936/056/545/help-saving-the-last-undisturbed-river-in-romanian-carpathians/?src=referrer&campaign=http%3A%2F%2Fwww.romaniacurata.ro%2Foperatiunea-monstru-mobilizare-fara-precedent-a-politiei-romane-zeci-de-audieri-pe-intreg-teritoriul-romaniei-baaai-chiar-ati-semnat%2F
– 15.11.2016 – Reporterii Adevărul ne explică modul în care se răzbună Dumitru pe jurnaliștii incomozi:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/dezvaluiri-biroul-oval-sefului-ipj-hunedoara-ascunde-spatele-imaginii-fardate-inspectoratului-adunat-12500-dosare-an-1_582b309c5ab6550cb888675b/index.html
– Dumitru declanșează un blitz-krieg (război fulger) împotriva avertizorului de integritate care a semnalat situația dezastruoasă a autospecialelor MAI din cadrul IPJ Hunedoara: un set de cinci cercetări prealabile, cu scopul de a-l intimida, hărțui și destitui din Poliție pe avertizor.
– 24.09.2017 – Dumitru pornește un război personal împotriva jurnalistului de investigații Robert Vagner și îi cere daune morale de 200.000 euro. Motivul: jurnalistul a făcut publice managementul dezastruos al IPJ Hunedoara, abaterile grave și infracțiunile săvârșite de către Dumitru:
https://observatorulnational.ro/atentia-dna-dga-mai-igpr-parchetului-general-jurnalist-executat-abuz-fara-margini-din-partea-ipj-hunedoara/
și:
https://observatorulpress.ro/afaceri-ilegale-la-ipj-hunedoara-sub-comanda-inspectorului-sef-video/
dar și:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/jurnalist-greva-foamei-fata-ipj-luat-misto-seful-politiei-mama-n-are-cratima-ma-ta-cratima-1_59cb84695ab6550cb895087d/index.html
– 07.01.2018 – Dumitru presimte că va pierde războiul de orgoliu pe care l-a declarat împotriva jurnalistului Vagner și transmite amenințări extrem de voalate și bine ascunse împotriva tuturor polițiștilor și jurnaliștilor pe care nu i-a putut executa ca pe Jurca:
https://liviugabrieldumitru.ro/2018/01/07/inventatori-de-monede-sau-oportunisti-de-doi-bani/
– 04.12.2018 – agresorul Dumitru pierde războiul pe care l-a declanșat pe nedrept împotriva jurnalistului de investigații Robert Vagner:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/fostul-sef-inspectoratului-politie-cerut-daune-morale-100000-euro-unui-reporter-decis-magistratii-1_5c06afeddf52022f751e9e8b/index.html
– 18.11.2019 – am ajuns la momentul actual: Dumitru (agresorul) continuă hărțuirile. De data aceasta, în Cluj-Napoca: îl trimite forțat la psiholog pe liderul sindical Marius Gheorghe Bărbulescu (avertizorul de integritate) pentru că dezvăluie abuzurile și faptele penale din instituție. Dumitru declanșează război de exterminare și inventează abateri inexistente pe care le pune în cârca lui Bărbulescu.
Comisarul de poliție Marius Bărbulescu trebuie executat. DAR NU CU ORICE PREȚ:
PREȚUL ESTE (bineînțeles, ca întotdeauna, exprimat în…) BANI PUBLICI:
https://gazetadecluj.ro/sefii-scolii-de-politie-septimiu-muresan-cluj-napoca-il-trimit-la-psiholog-pe-liderul-sindical-pentru-ca-dezvaluie-abuzurile-din-institutie/

Agresorul Dumitru a fost cercetat și sancționat, în repetate rânduri

*****

Agresorul Dumitru a fost cercetat și sancționat, în repetate rânduri, după cum urmează:
– 18.02.2010 – Cosa Nostra, citeşte şi plângi! Şeful IPJ Hunedoara, comisarul şef Liviu-Gabriel Dumitru, sancţionat cu 20% pe zi din salariul minim brut pe economie pentru neexecutarea unei sentinţe:https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-8045568195090576&output=html&h=280&adk=1306083608&adf=1625796897&w=598&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1594339096&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=6246204366&psa=1&guci=1.2.0.0.2.2.0.0&ad_type=text_image&format=598×280&url=https%3A%2F%2Fportalcj.ro%2F2019%2F11%2Ffotodocument-solicit-trimiterea-in-judecata-a-sefului-scolii-de-politie-cluj-un-politist-l-a-denuntat-penal-pe-alt-politist%2F&flash=22.0.0&fwr=0&pra=3&rh=150&rw=597&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&adsid=ChEI8ICb-AUQ3euZmYfC3ObdARJIALqdR0Jkt11NkAiHLgmNoM3z7-dbi5B5DbKn6-eElb0C4MTHYFwzHWrNnWpb4qMZ-WKtGvl9hY43K37IMIMFsu4MfxfaYXH1&dt=1594339096501&bpp=7&bdt=3099&idt=-M&shv=r20200707&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&prev_fmts=0x0%2C1007x280&nras=2&correlator=2246855749888&frm=20&pv=1&ga_vid=1397419902.1594336874&ga_sid=1594339096&ga_hid=1164406520&ga_fc=0&iag=0&icsg=137497216&dssz=35&mdo=0&mso=0&u_tz=180&u_his=1&u_java=0&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=24&u_nplug=5&u_nmime=7&adx=70&ady=5026&biw=1007&bih=677&scr_x=0&scr_y=4200&eid=21066167&oid=3&pvsid=1057931876014974&pem=719&rx=0&eae=0&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C738%2C1024%2C677&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=8336&bc=29&ifi=2&uci=a!2&btvi=1&xpc=HZAPE32HYF&p=https%3A//portalcj.ro&dtd=44
http://www.zvj.ro/articole-30961-Cosa+Nostra++cite++te+++i+plangi++++eful+IPJ+Hunedoara++comisarul+++ef+Liviu+Gabriel+Dumitru++sanc++.html
– 2014 – La DNA Alba-Iulia este înregistrat dosarul nr. 809/VIII-1/2014 care are ca obiect retragerea avizului privind accesul la informații clasificate și punerea la dispozitia unității, fapte comise împotriva unui subaltern, care avea, la data respectivă calitatea de avertizor de integritate – ofițerul de poliție Ionescu Claudiu;https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-8045568195090576&output=html&h=280&adk=1306083608&adf=4216786105&w=598&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1594339096&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=6246204366&psa=1&guci=1.2.0.0.2.2.0.0&ad_type=text_image&format=598×280&url=https%3A%2F%2Fportalcj.ro%2F2019%2F11%2Ffotodocument-solicit-trimiterea-in-judecata-a-sefului-scolii-de-politie-cluj-un-politist-l-a-denuntat-penal-pe-alt-politist%2F&flash=22.0.0&fwr=0&pra=3&rh=150&rw=597&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&adsid=ChEI8ICb-AUQ3euZmYfC3ObdARJIALqdR0Jkt11NkAiHLgmNoM3z7-dbi5B5DbKn6-eElb0C4MTHYFwzHWrNnWpb4qMZ-WKtGvl9hY43K37IMIMFsu4MfxfaYXH1&dt=1594339096501&bpp=7&bdt=3099&idt=-M&shv=r20200707&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&prev_fmts=0x0%2C1007x280%2C598x280&nras=3&correlator=2246855749888&frm=20&pv=1&ga_vid=1397419902.1594336874&ga_sid=1594339096&ga_hid=1164406520&ga_fc=0&iag=0&icsg=674368128&dssz=36&mdo=0&mso=0&u_tz=180&u_his=1&u_java=0&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=24&u_nplug=5&u_nmime=7&adx=70&ady=5460&biw=1007&bih=677&scr_x=0&scr_y=4200&eid=21066167&oid=3&pvsid=1057931876014974&pem=719&rx=0&eae=0&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C738%2C1024%2C677&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=8336&bc=29&ifi=3&uci=a!3&btvi=2&xpc=s6MK0ne4Ns&p=https%3A//portalcj.ro&dtd=59
– decembrie 2016 – Dumitru este cercetat atât la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – dosar penal 329/P/2016 (dosarul ,,plagiatul lui Dumitru”) – cât și la CDATCU (la solicitarea U.E.F.I.S.C.D.I.) întrucât procesul-verbal ce trebuia ,,încheiat” la data de 07.02.2014 când a susținut teza doctorală, NU EXISTĂ ! Pe lângă cercetarea penală, implicit, conform Legii 360/2002, Dumitru ar fi trebuit retras din funcția deținută și pus la dispoziția unității. LUCRU CARE NU S-A ÎNTÂMPLAT !https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-8045568195090576&output=html&h=280&adk=1306083608&adf=1660037524&w=598&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1594339096&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=6246204366&psa=1&guci=1.2.0.0.2.2.0.0&ad_type=text_image&format=598×280&url=https%3A%2F%2Fportalcj.ro%2F2019%2F11%2Ffotodocument-solicit-trimiterea-in-judecata-a-sefului-scolii-de-politie-cluj-un-politist-l-a-denuntat-penal-pe-alt-politist%2F&flash=22.0.0&fwr=0&pra=3&rh=150&rw=597&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&adsid=ChEI8ICb-AUQ3euZmYfC3ObdARJIALqdR0Jkt11NkAiHLgmNoM3z7-dbi5B5DbKn6-eElb0C4MTHYFwzHWrNnWpb4qMZ-WKtGvl9hY43K37IMIMFsu4MfxfaYXH1&dt=1594339096501&bpp=3&bdt=3099&idt=-M&shv=r20200707&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&prev_fmts=0x0%2C1007x280%2C598x280%2C598x280&nras=4&correlator=2246855749888&frm=20&pv=1&ga_vid=1397419902.1594336874&ga_sid=1594339096&ga_hid=1164406520&ga_fc=0&iag=0&icsg=674368128&dssz=36&mdo=0&mso=0&u_tz=180&u_his=1&u_java=0&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=24&u_nplug=5&u_nmime=7&adx=70&ady=5894&biw=1007&bih=677&scr_x=0&scr_y=4200&eid=21066167&oid=3&pvsid=1057931876014974&pem=719&rx=0&eae=0&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C738%2C1024%2C677&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=8336&bc=29&ifi=4&uci=a!4&btvi=3&xpc=27Ul0KTEik&p=https%3A//portalcj.ro&dtd=65
https://www.mediafax.ro/social/exclusiv-sesizare-la-cnatdcu-si-dosar-la-parchetul-general-pentru-doctoratul-sefului-ipj-hunedoara-16027944
– perioada februarie-august 2016: Dumitru a fost a fost mutat disciplinar de la conducerea IPJ Hunedoara, la Centrul Chinologic Sibiu;
– în calitate de ordonator de credite, Dumitru a ordonat, în mod fraudulos, construcția ilicită, din fonduri dubioase, a unui heliport și a unui paraclis. Dumitru a fost cercetat la Parchetul Curții de Apel Alba, acolo unde ,,organele de cercetare” i-au executat pe cei declarați incomozi de către Dumitru ! A mai fost cercetat și de către comisii ale IGPR !https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-8045568195090576&output=html&h=280&adk=1306083608&adf=3275144891&w=598&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1594339096&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=6246204366&psa=1&guci=1.2.0.0.2.2.0.0&ad_type=text_image&format=598×280&url=https%3A%2F%2Fportalcj.ro%2F2019%2F11%2Ffotodocument-solicit-trimiterea-in-judecata-a-sefului-scolii-de-politie-cluj-un-politist-l-a-denuntat-penal-pe-alt-politist%2F&flash=22.0.0&fwr=0&pra=3&rh=150&rw=597&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&adsid=ChEI8ICb-AUQ3euZmYfC3ObdARJIALqdR0Jkt11NkAiHLgmNoM3z7-dbi5B5DbKn6-eElb0C4MTHYFwzHWrNnWpb4qMZ-WKtGvl9hY43K37IMIMFsu4MfxfaYXH1&dt=1594339096501&bpp=5&bdt=3099&idt=-M&shv=r20200707&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&prev_fmts=0x0%2C1007x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280&nras=5&correlator=2246855749888&frm=20&pv=1&ga_vid=1397419902.1594336874&ga_sid=1594339096&ga_hid=1164406520&ga_fc=0&iag=0&icsg=674368128&dssz=36&mdo=0&mso=0&u_tz=180&u_his=1&u_java=0&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=24&u_nplug=5&u_nmime=7&adx=70&ady=6372&biw=1007&bih=677&scr_x=0&scr_y=4200&eid=21066167&oid=3&pvsid=1057931876014974&pem=719&rx=0&eae=0&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C738%2C1024%2C677&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=8336&bc=29&ifi=5&uci=a!5&btvi=4&xpc=rmXXIOaKwl&p=https%3A//portalcj.ro&dtd=74
– în calitate de ordonator de credite, Dumitru, a fost cercetat pentru ,,abuz în serviciu și neglijență” constând în aceea că, prin ,,schema celor trei contabili”/,,audit financiar pe dindărăt”, prin intermediul baronului mason Mircea Moloț/al Prefecturii HD/al Consiliului Județean Hunedoara, a accesat fonduri norvegiene din care a achiziționat două autoturisme (tip Jeep), cu care se plimba după bunul plac, la evenimente precum parastase, chefuri private (sursa: ofițer DCI – IGPR, informație ,,schimbată” cu subsemnatul în luna martie 2017, în municipiul Lupeni);https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-8045568195090576&output=html&h=280&adk=1306083608&adf=3356973908&w=598&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1594339096&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=6246204366&psa=1&guci=1.2.0.0.2.2.0.0&ad_type=text_image&format=598×280&url=https%3A%2F%2Fportalcj.ro%2F2019%2F11%2Ffotodocument-solicit-trimiterea-in-judecata-a-sefului-scolii-de-politie-cluj-un-politist-l-a-denuntat-penal-pe-alt-politist%2F&flash=22.0.0&fwr=0&pra=3&rh=150&rw=597&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&adsid=ChEI8ICb-AUQ3euZmYfC3ObdARJIALqdR0Jkt11NkAiHLgmNoM3z7-dbi5B5DbKn6-eElb0C4MTHYFwzHWrNnWpb4qMZ-WKtGvl9hY43K37IMIMFsu4MfxfaYXH1&dt=1594339096501&bpp=4&bdt=3099&idt=-M&shv=r20200707&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&prev_fmts=0x0%2C1007x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280&nras=6&correlator=2246855749888&frm=20&pv=1&ga_vid=1397419902.1594336874&ga_sid=1594339096&ga_hid=1164406520&ga_fc=0&iag=0&icsg=674368128&dssz=36&mdo=0&mso=0&u_tz=180&u_his=1&u_java=0&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=24&u_nplug=5&u_nmime=7&adx=70&ady=6828&biw=1007&bih=677&scr_x=0&scr_y=4200&eid=21066167&oid=3&pvsid=1057931876014974&pem=719&rx=0&eae=0&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C738%2C1024%2C677&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=8336&bc=29&ifi=6&uci=a!6&btvi=5&xpc=0ijXxkNJwu&p=https%3A//portalcj.ro&dtd=90
– a fost cercetat pentru protocolul ,,verbal” (inexistent, fraudulos) încheiat cu șeful Serviciul Medicină Legală Hunedoara, privind conducerea autoturismelor S.M.L. de catre polițiști, în vederea transportării celor decedați;
– a fost cercetat pentru abuzul în serviciu comis în data de 08.02.2014, când acesta a chemat, din toată țara, inspectori șefi și comandanți pentru a le face cinste, în calitate de proaspăt ,,DOCTOR” la un restaurant din București, respectivii fiind, în mare parte, în timpul serviciului;
– a fost cercetat pentru sesizările făcute de 21 de polițiști de la Poliția Lupeni care au reclamat managementul defectuos al comandantului de la acea vreme al acestei unități de poliție – perioada 06-17.03.2017;https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-8045568195090576&output=html&h=280&adk=1306083608&adf=1069200292&w=598&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1594339096&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=6246204366&psa=1&guci=1.2.0.0.2.2.0.0&ad_type=text_image&format=598×280&url=https%3A%2F%2Fportalcj.ro%2F2019%2F11%2Ffotodocument-solicit-trimiterea-in-judecata-a-sefului-scolii-de-politie-cluj-un-politist-l-a-denuntat-penal-pe-alt-politist%2F&flash=22.0.0&fwr=0&pra=3&rh=150&rw=597&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&adsid=ChEI8ICb-AUQ3euZmYfC3ObdARJIALqdR0Jkt11NkAiHLgmNoM3z7-dbi5B5DbKn6-eElb0C4MTHYFwzHWrNnWpb4qMZ-WKtGvl9hY43K37IMIMFsu4MfxfaYXH1&dt=1594339096501&bpp=5&bdt=3099&idt=-M&shv=r20200707&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&prev_fmts=0x0%2C1007x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280&nras=7&correlator=2246855749888&frm=20&pv=1&ga_vid=1397419902.1594336874&ga_sid=1594339096&ga_hid=1164406520&ga_fc=0&iag=0&icsg=674368128&dssz=36&mdo=0&mso=0&u_tz=180&u_his=1&u_java=0&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=24&u_nplug=5&u_nmime=7&adx=70&ady=7350&biw=1007&bih=677&scr_x=0&scr_y=4200&eid=21066167&oid=3&pvsid=1057931876014974&pem=719&rx=0&eae=0&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C738%2C1024%2C677&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=8336&bc=29&ifi=7&uci=a!7&btvi=6&xpc=yJWXHmbC5N&p=https%3A//portalcj.ro&dtd=99
– 10.05.2017 – Ziarul Libertatea expune pe larg managementul defectuos al lui Dumitru Liviu Gabriel. Acesta face apoi un drum de București, cu Jeep-urile, pe BANI PUBLICI, pentru a da cu subsemnatul. A fost una din cercetările care nu i-au prea ,,convenit” lui Dumitru:
https://www.libertatea.ro/stiri/situatie-rusinoasa-la-ipj-hunedoara-1833644
– 01.11.2017 – Dumitru, după ce spre rușinea lui, pierde toate războaiele pe care le-a dus pe BANI PUBLICI în județul Hunedoara, pleacă la scuteală, pentru a-și pierde urma. Ajunge în Cluj-Napoca. Noi știm că de fapt a fost o mutare disciplinară. Câte mai urmează ? Reporterii de la Adevărul (probabil acei reporteri sictiriți de Dumitru) anunțau:https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-8045568195090576&output=html&h=280&adk=1306083608&adf=406610479&w=598&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1594339096&num_ads=1&rafmt=1&armr=3&sem=mc&pwprc=6246204366&psa=1&guci=1.2.0.0.2.2.0.0&ad_type=text_image&format=598×280&url=https%3A%2F%2Fportalcj.ro%2F2019%2F11%2Ffotodocument-solicit-trimiterea-in-judecata-a-sefului-scolii-de-politie-cluj-un-politist-l-a-denuntat-penal-pe-alt-politist%2F&flash=22.0.0&fwr=0&pra=3&rh=150&rw=597&rpe=1&resp_fmts=3&wgl=1&fa=27&adsid=ChEI8ICb-AUQ3euZmYfC3ObdARJIALqdR0Jkt11NkAiHLgmNoM3z7-dbi5B5DbKn6-eElb0C4MTHYFwzHWrNnWpb4qMZ-WKtGvl9hY43K37IMIMFsu4MfxfaYXH1&dt=1594339096501&bpp=4&bdt=3099&idt=4&shv=r20200707&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&prev_fmts=0x0%2C1007x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280%2C598x280&nras=8&correlator=2246855749888&frm=20&pv=1&ga_vid=1397419902.1594336874&ga_sid=1594339096&ga_hid=1164406520&ga_fc=0&iag=0&icsg=674368128&dssz=36&mdo=0&mso=0&u_tz=180&u_his=1&u_java=0&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=24&u_nplug=5&u_nmime=7&adx=70&ady=7872&biw=1007&bih=677&scr_x=0&scr_y=4200&eid=21066167&oid=3&pvsid=1057931876014974&pem=719&rx=0&eae=0&fc=1408&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C738%2C1024%2C677&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=8336&bc=29&ifi=8&uci=a!8&btvi=7&xpc=msfhUOqX5Q&p=https%3A//portalcj.ro&dtd=105
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/liviu-dumitru-plecat-conducerea-inspectoratului-politie-aproape-deceniu-sef-Scoala-agenti-1_59f985e75ab6550cb8b11c90/index.html

*****

Dumitru a petrecut Revelionul 2007/2008, la o pensiune privată din munții Parâng, împreună cu un interlop

ALTE OBSERVAȚII:
– teza de doctorat a lui Dumitru are titlul: ,, Managementul investigării fraudelor în domeniul piețelor de capital” (2014 – Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza);
– Dumitru a petrecut Revelionul 2007/2008, la o pensiune privată din munții Parâng, împreună cu un interlop (a se citi ,,mafiot”) care a fost cercetat de către Dumitru în perioada când acesta din urmă era ofițer operativ.

CONCLUZII:
1. toate abaterile și cercetările survenite, indiferent cine a fost cel cercetat (agresorul sau victima) s-au concretizat în cheltuirea nejudicioasă, frauduloasă, a banului public și a resurselor umane ale Poliției Române, paguba produsă astfel fiind inestimabilă, singurul care se face vinovat pentru acestea fiind falsul doctor Dumitru Liviu Gabriel – directorul școlii din Cluj-Napoca;
2. dacă stăm nepăsători și privim cum agresorul Dumitru îl va destitui din poliție pe Marius Gheorghe Bărbulescu, pentru ca, apoi, tot Statul Român să plătească din BANI PUBLICI 15.000 – 20.000 euro, înseamnă că suntem lași și acceptăm să plătim distracțiile unui psihopat periculos !

Anexez în atașament răspunsul de la grefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și grefa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, ambele în referire la denunțul pe care l-am depus, recent, împotriva agresorului Dumitru Liviu Gabriel.

SOLICITĂRI:
1. Solicit demiterea lui Dumitru Liviu Gabriel din funcția de director al Școlii de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca ! Consider că viitorii polițiști, nu numai că nu au ce învăța, dar nu au ce căuta în prezența unui agresor de teapa lui Dumitru !
2. Solicit audierea în regim de urgență a agresorului Dumitru Liviu Gabriel, pentru toate faptele susmenționate, tragerea la răspundere penală, verificarea stadiului în care se află dosarele penale și trimiterea sa în judecată pentru toate infracțiunile care se vor dovedi a fi comise de către acesta !
3. Solicit în mod public apărarea comisarului de poliție Marius Gheorghe Bărbulescu !

Agent principal de poliție
IVANCIUC IUSTINIAN”

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu reclamaţiile de mai sus, nu ştiu dacă acestea au fost concretizate în vreun dosar penal, foarte puţin probabil, asta că se cunoaşte faptul că de fiecare dată când corpul de control se suie pe calul alb şi purcede în teritoriu, rezultatele controlului sunt, de cele mai multe ori, păstrate într-un sertar din IGPR până intervine prescripţia, că doar proverbul cu corbii şi scosul ochilor, este de actualitate !

Despre celălalt comandant al şcolii nu sunt multe de spus, nu sunt multe pentru simplul fapt că acesta are treabă cu Poliţia cam cum are pompierul cu teoria relativităţii şi aici, dragi colegi, chiar nu sunt părtinitor, nu citesc decât cv-ul celui din propoziţie, cv care poate fi citit pe pagina şcolii, să nu fiu acţionat mâine-poimâine prin instanţă, din care se citeşte în clar, să folosesc un termen de radiolocaţie, că posesorul a văzut prima dată o şcoală de Poliţie,tocmai atunci când a fost mutat în ea ! Adicătelea, de prin 2004, de când adjunctul îşi împărtăşeşte experienţa din MAI, elevilor şcolii ! Care experienţă, după cum se vede, nu prea s-a derulat în operativ…Altfel, foarte posibil, adjunctul e doxă de muncă de judiciar, muncă informativă sau de cercetare penală….

În toată situaţia asta, în şcoala din Cluj există un singur vinovat de toate cele, Bărbulescu, liderul de sindicat. Dacă se prăbuşeşte tavanul sălii de sport, Mariusică, psiholog scrie pe tine, că eşti nebun, dacă se sparge vreun robinet în cantină, mergi tu singur la psiholog, fă-ţi singur adresa de trimitere, semneaz-o şi semnează-ţi şi sancţiunea, doar eşti nebun şi băieţii nu te pot sancţiona ! Să nu uit, Marius Bărbulescu, tu te-ai învăţat cu psihologul , ca Buceagul cu manivela, nu ? Dar dacă te laşi acum de dileală, băieţii ăştia mai stau pe scaune fo’douăj’ de ani ! Şi e, vai, mama ei, de şcoală !…

În episodul viitor, despre un şef de IPJ, etern…

foto Pinterest

3 gânduri despre „Nemuritorii din Poliţia Română. Eterni pe funcţii, greu de pensionat, masteranzi şi doctori…”

 1. Nu era frumos să fi fost întrebat despre acest lucru și pe ”acuzat”? Cam așa ar funcționa o presă ”imparțială”, inclusiv cea online (dacă dorește ”prezentarea adevărului”)!
  Acuzațiile formulate pe baza unui articol de presă nu au valoare. Pot constitui acte de sesizare, dar primează ancheta (al cărei rezultat nu l-ați postat). Postarea dvs. va constitui ”probă” altă dată, așa cum alte postări constituie ”probe” aici. Deci valoarea sa este mult diminuată. Spectacol ieftin din partea unor frustrați.
  Nu există ”justițiar” fără interes și în povestea caprei, lupul va fi întotdeauna personajul negativ.

  Apreciază

 2. În primul rând cred că ar trebui văzut și cine aduce ”pe tapet” toate acuzațiile astea!
  Ivanciuc de la Poliția Lupeni a fost un tolerat al sistemului care, din cauza problemelor psihice, nu și-a putut lua nici permisul de conducere (cum poate lucra ca politist dacă nu îndeplinește condițiile din fișa postului, cum este OBLIGAȚIA de a avea permis?). A fost dat afară pentru că nu își făcea datoria, s-a reîncadrat din dispoziția instanței și și acum face apologia altora ca el, ”polițiști” fără cariere și fără coloană vertebrală (de care, din păcate, sistemul nu a dus și nu duce lipsă – Jurca, Ionescu, Bărbulescu și alții).
  Când nu ai rezultate personale e mai ușor să îl critici pe cel care are, ca să pară că nu ești atât de nevolnic.
  ”Articolul” este scris de Ivanciuc din Lupeni despre Dumitru din Cluj (ce treabă are un om normal cu cineva cu care nu are nicio legătură profesională, socială etc.?) la comanda lui manipulatorului Bărbulescu, care își bate joc de cei ”slabi de înger” și pozează în victimă a sistemului împăunându-se ca Președinte al unui Sindicat ”de garaj”.
  Cred că nu ar mai trebui să înghițim atâta informație cosmetizată legată de unii și de alții, suntem prea deștepți să credem că Ivanciuc nu mai poate dormi noaptea de grija lui Bărbulescu.
  În al doilea rând trebuie să remarcăm că, la câte sesizări au fost la adresa lui, dacă ar fi fost adevărate, Dumitru ar fi trebuit să fie (cel puțin) îndepărtat din sistem de mult. De ce nu sesizează Ivanciuc&Co. DOAR organele abilitate?! De ce este nevoie de o ”sensibilizare” a ”opiniei publice”? Exact: ca să invoce data viitoare ȘI acest articol când vor vrea să atragă atenția asupra lor (”presa abundă de acuzații la adresa lui X și a lui Y!! De ce nu se iau măsuri?!”).
  Domnule Ivanciuc, banii contribuabililor sunt cheltuiți ca urmare a sesizărilor unora ca dumneata.
  T.M.

  Apreciază

 3. Calomniați, calomniați, ceva tot va rămâne !
  Din păcate este cunoscut si recunoscut că Sindicatele s-au transformat in mainile cui nu trebuie in asociatii mafiote. Cazul Hoffa in SUA , iar in România ar fi suficient sa dam doar cateva exemple: Miron Cosma, Miron Mitrea , Liviu Luca s.a Mai mult, sub umbrela unor pseudosindicate unii căpușează instituțiile , nu produc, nu lucreaza nimic , ci doar compun reclamații, calomniază. Din păcate induc în eroare oameni de bună credință precum dumneavoastră. Cazul ofițerului Bărbulescu de la Școala de Agenți de Politie din Cluj este celebru. Circulă vorba că intr-un an a scris 5 pagini pentru serviciu și peste 500 de pagini de reclamații si calomnii.
  A nenorocit un tanar absolvent al scolii care din cauza lui si-a dat demisia. Unui tânar care trebuia încurajat sa ramâna în profesiune, el i-a dictat diferite reclamatii si l-a transformat intr-un neadaptat, distrugându-i viitorul din Politie. A păcalit diferiti angajati din scoala promitandu-le că le rezolva măriri de salarii, case, functii și le-a luat banii pentru nevasta lui, avocat care desigur a pierdut procesele pentru că acuzațiile erau nefondate.
  Inainte a fost la IPJ Dolj ! Este suficient să intrebati doar la IPJ Dolj unde a mai fost acest Bărbulescu Marius să vedeti ce prăpăd a facut si acolo! Nu vrem să comentam mai mult , dar suntem convinsi că nu l-ati vazut niciodată pe Bărbulescu. Nu asa arata un om persecutat. Dimpotrivă ! Ati cazut in capcana unui individ pe care o instituție l-a luat din milă pentru că plângea la poartă că vrea să își unifice familia și apoi a scuipat pe toți colegii , pe instituție și pe cei care l-au hrănit. Și îl hrănesc bine și îi dau și câte o farfurie în plus. Pentru că omul bun e om nebun. E suficient să il vedeți o singură dată. Nu trebuie să vorbim noi despre el. Acea școala într-adevăr este recunoscută european, iar mulți dintre oamenii de acolo erau recunoscuți drept modele profesionale și personalități de excepție cu un grad de credibilitate extraordinar. Pînă să îl angajeze de milă pe pseudosindicalistul Bărbulescu. Daca nu il vedeti spuneti sa va trimită o poza si sa va spună ce a lucrat de cand a mers în acea scoală. Câte plângeri a facut, pe cati oameni a jignit , i-a calomniat, pe cati colegi i-a reclamat. Vă dorim numai bine si multa sănătate, dar incercati sa ascultati si cealaltă parte înainte de a da crezare unor reclamagii de profesie. Va multumim !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.