Săptămâna cu un Verde. Unul adevărat.

Sorin Minda, căci despre el este vorba în propoziţie, nu estea ceea ce se cheamă un om politic. Sorin Minda nu este nici vreun introvertit, dimpotrivă, este beneficiarul unui umor fin şi elegant , iar starea sa optimistă o transmite şi celui cu care stă de vorba. Da, Sorin Minda, este un politician al Verzilor, unul care a văzut şi a tras destule de pe la statul de drept. Ceea ce puţini ştiu, este faptul că în urmă, nu cu mulţi ani, Sorin Minda era administratorul S.C. Give Me Five SRL, o societate mamă a proiectului Reschitza Rock Cafe , mai ştiţi şi voi, prin Muncitoresc, acolo unde, încă tânărul Minda, a organizat sute de concerte, lansări de carte, expoziţii de pictură şi spectacole de stand up Comedy. Doar că la vremea respectivă, autorităţile locale nu au apreciat unul din puţinele lucruri bune din oraş, probabil că în viziunea porcului cultura dăunează, aşa se face că spaţiul a fost vândut unei familii de rromi, ţigani, în traducere liberă, la un preţ cu 25 % mai mic decât celui cerut lui Sorin Minda ! Ei bine, aşa s-a supărat Sorin Minda şi a devenit haiduc, a plecat în munţi şi nu a plecat singur, a luat cu el familia …Şi s-a născut Cabana Semenic, o cabană cu 21 de locuri, terasă şi restaurant, situată într-o zonă superbă.

Ceea ce vreau să spun, Sorin este un încăpăţânat şi un câştigător , iar caracterul lui face din el un adversar politic redutabil, asta în perspectiva alegerilor viitoare, pentru că exemplarul cu pricina are un mare avantaj faţă de alţi politicieni locali, este prea onest ca să mintă şi atunci când se apucă de un lucru, îl face până la capăt. Dar, ca de obicei, nici lui nu îi plac ieşirile în faţă, prin presa locală, un păcat pe care eu îl reproşez de câte ori am ocazia, Verzilor. Asta pentru că între ei sunt oameni de calitate , oameni care ar trebui promovaţi în comunitatea locală, înaintea unor politicieni care, zic ei, fac politică de când au scăpat de pamperşi. Iar ceea ce au făcut în mai bine de 30 de ani, se vede. Nimic.

Să nu uit, nu am mâncat din gulaşul lui Sorin Minda, am auzit că îl face tare bun.O să mănânc. Dacă promite că nu mă otrăveşte pentru ceea ce scriu. Ştiu că sunt unii care vor să o facă. Iar poza din articol este din viaţă, nicidecum din vreo conferinţă de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.