Pensiile militare şi Olguţa. Sau nesimţirea unei tute.

 

Ce să vezi, madama Olguţa s-a ofuscat teribil când  şi-a văzut suratele politice la B1, adicătele pe coana Vijulie de la PNL şi pe Ioana Constantin,de la PMP, altfel, cele două, la fel de tute ca indignata şi ofuscata Olguţa, aducând acuze PSD-ului vis a vis de pensiile poliţiştilor şi militarilor români !…

Exceptând faptul că, nici Olguţa, nici Vijulie, a propos, când o văd pe sticlă pe Vijulie, mi se face greaţă şi schimb canalul , nu prea au habar ce înseamnă pensiile militare şi nu fac diferenţa între acestea şi pensiile speciale, ei bine, marile genii politice ale Românicii trăiesc într-o altă realitate !  Păi bine, coană Olguţo, nu eşti matale genia care şi-a  bătut efectiv joc de poliţişti şi militari ? Nu mătăluţă ai tăiat pe sub masă, prin vestitele ordonanţe, pensiile acestora ? Nu aducem în discuţie că ceea ce ai făcut încalcă legea, asta pentru că ai ciuntit o lege organică, dar să vii acum şi să spui că matale, în viziune social democrată, ai plafonat pensiile militare, asta e o insultă adusă purtătorilor de uniformă din ţărişoara asta !  Şi faptul că bagi militarul sau poliţistul în aceeaşi oală cu magistratul, uitând că o pensie de magistrat este cât vreo zece pensii de agenţi de poliţie sau subofiţeri militari, ştii matale cine e băieţii ăştia, ăia care se bat prin tranşee în Afganistan şi sunt în prima linie , între tine şi tâlhar, asta dacă poate fi făcută diferenţa între un tâlhar şi un om politic, da, când îi bagi în aceeaşi căldare, ăsta e semn de senilitate…politică , asta ca să mă exprim elegant, că doar ai văzut pe reţelele de socializare câte urări de bine primeşti de la poliţişti şi militari ! Şi să ştii, coană Olguţo, ce ai făcut tu cu băieţii şi fetilii de la PSD, se cheamă,simplu, furt ! Nu te încarc cu definiţia infracţiunii respective, că te îneci şi suprasolicitezi singurul neuron funcţional pe care îl deţii, dar dacă te uiţi în Codul Penal, ăla ciuntit, refăcut , nenorocit ,de voi, de peneliştii lu’ peşte şi care or mai fi fost, întruneşte al dracului de bine elementele constitutive ale unei infracţiuni…Şi să vii acum ,pozând în Sclifuţa Roşie victimizată sau Albită ca zăpada , să ridici tensiunea pensionarilor militari, mai rău, parcă soră geamănă cu Alinuţa Olteanu Gorghiu , Ţurcana sau Rovana, pe dracu’, toate sunteţi la fel, diferenţa dintre voi o face doar nivelul de nesimţire faţă de români, în general, altfel, într-o Românie, nu a lu’ Werner, normală, că de când guvernaţi voi, pe rând sau împreună, aţi făcut praf noţiunea de normalitate, deci, într-o realitate normală, nici la cratiţă nu aţi face faţă ! 

Madamo, şi poliţiştii şi militarii, pensionari sau nu, votează ! Până la vot, Olguţo, Ralucuto, Alinuţo, Ţurcano şi Rovano, poliţiştii şi militarii români vă urează mult blend a med pe colgate !  Fresh !

7 gânduri despre „Pensiile militare şi Olguţa. Sau nesimţirea unei tute.”

 1. L.O.Vasilescu, dușmana pensiilor militare

  Cu un simplu pix in mana
  A tăiat LIA deodată
  Din ce-a fost oastea romana
  Patru corpuri de armata !

  Apreciază

 2. Noi, ca militari, am fost invatati sa respectam constitutia, legile si regulamentele militare. Cand cineva ajunge parlamentar sau ministru, de unde are dezlegare sa nu respecte constitutia si legile acestei tari?

  Apreciază

 3. Cotoharla de craiova a crescut la scoaala lui CV TUDOR. Nu are creier !! Este goarna cui o plateste mai bine. Acum inrudita cu rudarul Manda din Craiovita(cariter al Craiovei) om al serviciilor si al etniei face si desface dupa cum i se ordona. Cotoharla are dosar penal pentru abuz, deoarece ministerul muncii nu are jurisdictie peste tot ce inseamna SAOPSN. Ceea ce s-a facut(abuzurile), s-au facut in MApN la fosta DFC cu largul concurs al vandutului Jianu , sef al actualei DGFC. Deci razboiul trebuie purtat pe cel putin doua fronturi. Curatenie in propria curte(DGFC) si A2AD( Anti access area denial) dincolo de „gardul cazarmii”. Al doilea aspect este legat de sintagma pensie militara. Trebuie renuntat imediat la aceasta si inlocuit cu sintagma „solda” pentru militarii in rezerva. Paradox- nu avem pensionari militari conform LEGE nr. 80 din 11 iulie 1995 privind statutul cadrelor militare ( conf. art 4 cadrele miltare pot fi in una din urmatoarele situatii: in activitate, în rezervă si-n retragere)dar avem pensie pentru cadrele militare in rezerva si retragere instituita prin lege( Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările şi completările ulterioare). Ordinul/Decretul se emite cu trecerea în rezerva, retragere nu cu trecerea la pensie. Asimilarea remunerarii cadrelor militare in rezerva, retragere cu pensia a fost gandita pervers pentru a putea fi exploatata ulterior si a infiinta ca institutie juridica -pensia speciala pentru toate ”leprele” afiliate politicului.. Acesta este jocul, goarnele platite sa tipe (cotoharlele) stiu clar ce au de aparat. Deci eliminarea tradatorilor(DGFC, DRPAJ) din interior si ofensiva omnidirectionala cu toate esaloanele in exterior. DIXIT

  Apreciază

 4. De ce nu le anulează suntem.oropsiti de o clica politicieni corupti până inde politicieni corupti pana in măduva oselor

  Apreciază

 5. Actuala legislație trebuie modificată urgent pentru cavalerii dreptății și echității. La declararea stării de asediu/mobilizare/război rezerviștii pot fi mobilizati. Astazi, obligatii militare au doar barbații cu vârste cuprinse între 20 si 35 de ani, militarii în activitate și pensionarii militari bărbati și femei până la vârsta de 63 de ani. Așadar, în prezent, există PRIVILEGII SPECIALE pentru unii cetățeni de a nu-și risca viața, de a nu avea obligatii militare la declararea stării de mobilizare/război. Trebuie modificat Art.3.(5) din Legea nr. 446/2006 privind pregătirea populaţiei pentru apărare, să aibă următorul conținut:,, La declararea stării de mobilizare/asediu/război, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen ori rezervist concentrat/mobilizat devine obligatorie pentru bărbații și femeile cu vârste cuprinse între 20 și 63 de ani, care îndeplinesc criteriile pentru a îndeplini serviciul militar. ”

  Apreciază

 6. – Cine a fost ,,călăul” LEGII ORGANICE a pensiilor militare … de la care AZI si acum, nimeni nu mai intelege nimic din ,,modificari la modificari” făcute de oamenii politici ce nu au habar de obligatiile si DREPTURILE militarilor (activi si in rezarva) la PACE si razboi?
  – Ce mai urmează după dezbinarea ARMATEI ??

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.