Ţigani de elită, poliţişti şi jandarmi. Eşecul nevăzut al unei clase politice imbecilizate. Orban, Dorelul politicii autohtone.

 

În lumina evenimentelor petrecute ieri, evenimente în care principalii protagonişti au fost poliţiştii şi jandarmii vs elita balaoacheşă diasporeză, din partea prealuminaţilor noştri lideri nu a venit nici o reacţie. Foarte posibil, nea’ Marcel, Lodovico şi guvernatorul Werner sunt în silenzio stampa , ori sunt atât de bine izolaţi că nu vor să vadă ,  să audă  şi să creadă că cele petrecute sunt reale. 

Fraţilor, poliţişti şi jandarmi, dacă mai era nevoie, v-aţi convins încă o dată că nici clasa politică , nici chiparoşii bronzaţi, nu dau doi lei pe voi  şi nu dau nici un leu pe lege, în lupta asta sunteţi aproape singuri , voi împotriva lor ! Împotriva unei mase de manevră , atât de necesară Palatelor Cotroceni şi Victoria  odată la 4 ani , o masă de manevră împărţită atent în două, pentru că , de exemplu,una era diaspora în 10 august, desigur, una mai elitistă, stilată, condimentată cu rezişti bine plătiţi şi altceva reprezintă adunăturile de ciori ,  violenţi genetic faţă de lege şi reprezentanţii acesteia. Iar ceea ce s-a petrecut ieri nu este decât rezultatul deciziilor idioate şi imbecile, luate cu bună ştiinţă de clasa politică de-a lungul timpului. 

Este foarte normal, la violenţă răspunzi cu aceeaşi monedă, cu atât mai mult cu cât aceste evenimente au avut loc de Paşte şi provocatorii  nu au fost românii cuminţi din casă, nici bătrânii de peste 65 de ani, nici măcar cretinii #rezistenţi , nu, au fost ţiganii noştri colindători de UE  şi educaţi în ale democraţiei, de  Vestul ăsta care ne vrea binele !…Categoric, la sfârşitul incidentelor, tot voi veţi fi cei care aţi greşit, nu aţi procedat cu tact, aţi agresat bietul contribuabil şi i-aţi limitat drepturile câştigate, altfel cum, după o Revoluţie sângeroasă, scenariul este acelaşi ca în 10 august, cu diferenţa că acum la putere sunt tocmai cei care v-au stigmatizat şi v-au făcut agresori …Lodovico, nu erai tu cel care, cu guriţa ta şi cu vocabularul care are cel mult 50 de cuvinte, spunei că în 10 august, Jandarmeria şi Poliţia au acţionat „în contradicţie cu legea, neexistînd nici un motiv pentru intervenţia în forţă” ?  Tu erai, bată-te să te bată, doar că acum s-a schimbat modificarea, Lodovico, eşti în altă poziţie… Iar ieri, poliţiştii şi jandarmii au acţionat altfel  decât zice legea ? Nu, au acţionat aşa cum trebuia, poate puţin prea blând pentru gravitatea incidentelor , doar că acum nu te-am văzut pe sticlă, Lodovico, nici pe tine, nici pe Vela, să ieşiţi şi să fiţi de partea oamenilor legii !

Dragilor, poliţiştilor, jandarmilor, puneţi parul pe ciori, daţi cu glonţul în ei dacă se impune , într-o stare de urgenţă şi măsurile luate trebuie să fie la fel de dure , puneţi bastoanele pe cei care până acum, indiferent că sunt ţigani, rezişti sau politicieni, s-au pişat pe voi  şi pe noţiunea de uniformă ! Pentru că doar unul care a purtat uniforma, ştie ce înseamnă ea ! Nu le place ţiganilor, valea înapoi în Ioropa, la ciordit, cerşit şi trai mai bun ! Şi să veniţi înapoi când vă vom chema noi ! 

Iar ţie, Lodovico, dacă nu îţi place, ai varianta demisiei ! E un act unilateral onorabil . Dacă ştii ce presupune onorabil…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.