Nea’ Marcele, bag-o p-aia cu demisia ! Altfel, vorbeşti degeaba.

 

Nea’ Marcele, sincer, nu ştiu ce mai caţi în fruntea unui minister care te depăşeşte prin nemernicie, în ultimele 24 de ceasuri, în tăcerea inteligentă a matale, Doamne, parcă ai băut apă după Werner, n-ai zis  un cuvânt bun poliţiştilor şi jandarmilor care au prestat peste limita admisibilă a fişei postului, care  , indiferent că îţi place sau nu, au furat-o, au dat-o, în fine, mai mult au dat-o, da’ era normal, ei bine, mătăluţa ai fugit repede la mămica , la Armeniş, să îţi lingi rănile exact ca  Ştefi după Războieni, cu menţiunea că Ştefi  a ieşit la interval cu turcii, pe persoană fizică ! Lucru pe care matale omiţi să îl faci, nu pentru faptul că n-ai avea armată, o ai, doar că armata asta e ocupată cu rromalezii, nu prea are timp să îţi dea onoru’ ! Şi dacă ieşi singur la interval cu alde Rambo de Ferentari, Ciuc Noris de la Braşov şi Arnold de la Săcele, o iei, nea’ Marcele ! Şi o iei tare ,dacă nu băieţii ăia să te scape, ăia de care matale ziceai că e agresori !  Io mă mir, nea’ Marcele, cum dracului, vă mai suportaţi între voi , ăştia de la pupitru, că, după extemporalu’ dat  în faţa poporului român, să fim înţeleşi, în faţa românilor , nu a  ţiganilor, cam rămâneţi corejenţi, nu la limba română, acolo sunteţi corigenţi de 30  de ani, sunteţi corigenţi la educaţia civică, dacă spun morală ma omoară amicii, educaţie care, chiar dacă nu vă place, românii o au genetic…Până la urmă, nea’ Marcele, eşti doar o victimă colaterală în războiul neamţului împotriva poporului său , doar o marionetă, taman-direct-exact (o fi pleonasm, nea’ Marcele ? ) ca Lodovico, Ralucuţa şi Florinel fumătoru’ , că după modus operandi nu vă deosebiţi cu nimic de Veorica Docilă, Dâncu-cântătoru (cacofonie admisă, da’ de actualitate ), Sandu Ciolanu’ şi Olguţa Cea fără de puţă, în lupta pentru independenţă a Românicii…Şi până la urmă, din basmele astea cu PSD şi PNL, nu ştii cine sunt Feţii Frumoşii, Ilenele şi Zmeii, că e toţi la fel, singurul lucru în comun al lor e Calul ! Ăla care haleşte cărbuni încinşi, se reconfigurează în armăsar de rasă şi călătoreşte în timp. Da’ el, Calul, poporul , când e călărit prea mult, vă aruncă din şa ! 

E Paştele, dom’ ministru, de câte ori ai ieşit pe sticlă să ne-o bagi p-aia cu ordonanţele militare cu recomandări  pe post de ordine, noi te-am suportat, mai mult, dacă trecea o zi şi nu te vedeam, se programa soacră-mea pentru vreun chiuretaj, da’ acuma când flăcăii purtători de uniformă, nemernicii ăştia pe care îi păstoreşti vremelnic, au nevoie de sprijin, matale te dai rănit ? Exact ca Bulă, care în al doilea răzbel a prins singur un pluton de nemţi, după ce i-a înconjurat !  Şi când a fost rănit, că aşa e bancul, sângele mirosea doar a căcat…Important e că a înconjurat singur un pluton de fritizi, nu că îi mirosea sângele a frică… Nea’ Marcele, mai importante voturile balaoacheşilor decât vieţile poliţiştilor şi jandarmilor ? Dacă e aşa, înalţă zmeul, nea’ Marcele, lasă ministerul altora, sincer, eu nu te perii, da’ nu văd vreun om politic, nici tifoid galben, nici ciumat roşu, care să se ridice, la bocancul poliţistului şi jandarmului operativ. Şi atunci, întreb pentru poliţişti şi jandarmi, ce cautaţi voi acolo ? Werner are răspunsuri, da’ ca să le dea, e musai să ceară firman de la Anjelica lu ‘ Merchel ! Săracilor !…

P.S. Nea’ Marcele, nu îl mai lăsa pe nenea chestoru ‘ Vasilescu să dea pe sticlă , nu de alta, da’ îmi latra câinele singur în baie când îl vede  !… Voi chiar nu faceţi o analiză înainte de a vă pune marionetele în posturi care presupun profesionalism ? 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.