Ura genetică a unora şi impotenţa CNCD-ului

 

Ceea ce se întâmplă în continuare la Ditrău întrece orice putere de înţelegere umană, iar comportamentul cetăţenilor români, repet să audă cine trebuie, cetăţeni români, că, vor  , nu vor, le place, nu le place, locuitorii Ditrăului sunt cetăţeni români chiar dacă etnia lor e alta şi indiferent de ceea ce cred aceştia, pentru că au dreptul la opinie, altceva este să faci ce vrei şi să calci în picioare legile unei ţări al carei cetăţean eşti. Până la urmă , opţiunea locuitorilor din Ditrău e simplă şi le-o ia înaintea urii cu care sunt dotaţi genetic, dacă nu le convine legea acestei ţări, pot emigra nestingheriţi în Ungaria , celălalt Orban, care, între noi fie vorba, e mult mai politician decât Orban al nostru, îi va primi cu braţele deschise…

În tot scandalul ăsta, scandal care începe foarte mult să  treacă în zona ridicolului, cu menţiunea că sunt semne tot mai pregnante de manipulare, mod de operare tipic al conaţionalilor noştri , Consiliul ăla Naţional pentru Combaterea Discriminării se face că plouă, mai ales că este forul care poate pune piciorul în prag, legal,fără alte discuţii, dincolo de împotrivirea ungurilor din zonă. Că băieţii şi fetele încasează salarii destul de consistente, degeaba, în tot incidentul Ditrău, CNCD-ul a lipsit  cu desăvârşire, iar domnul Csaba Ferenc Asztaloş, onor preşedinte al consiliului director al instituţiei, nu a catadixit să mişte un deget. Iar după nume, domnul Asztaloş e sigur oltean… Dacă locuitorii comunităţii  nu vor să pape pâinică făcută de singalezi, să se angajeze ei la aluat, sau meseria asta o fi sub demnitatea lor ? Diferenţa o face faptul că cei doi flăcăi din Sri Lanka, cu stagii în meserie prin Dubai şi Qatar, astfel, calificaţi, nu prea sunt migranţi, aşa cum sunt percepuţi de localnici, nu, băieţii au fost angajaţi legal, cu contracte de muncă, păi dacă mândria ungurească nu se coboară la dospitul pâinii, întreprinzătorul maghiar trebuia să aducă forţa de muncă din altă parte, e simplu. Şi să stea liniştiţi maghiarii din zonă, singalezii, chiar dacă vin mai mulţi în comună, sigur nu vor cere autonomie pe criterii etnice , nu vor arbora drapelul singalez pe Primăria Ditrău şi nu îşi vor infiinţa cele 64 de comitate pentru a vă da afară de pe pământul ăsta despre  care voi visaţi că e al vostru….

Dedesubtul scandalului îl generează neputinţa statului român, care stat face ceea ce face şi CNCD-ul , adică nimic. Şi românul s-a cam săturat ca, de câteva zeci de ani, românismul să fie călcat în picioare, valorile româneşti, începând de la drapel, să fie terfelite sistematic , Avram Iancu să fie spânzurat de un retardat  şi statul să nu ia atitudine, să nu care cumva să supărăm maica Ioropă cu naţionalismul nostru exagerat . Fraţilor, maghiarilor, ştim că nu vă place Trianonul, dar Trianonul a făcut dreptate, a dat românilor ceea ce era al lor de drept !

Din partea statului de drept ? Nada ! Ne merităm soarta atunci când, de 30 de ani, girăm în fruntea ţării , imbecili …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.