Dan Vîlceanu, intelighenţie politicală peste media naţională , despre poliţişti.

 

Omul politic Dan Vîlceanu se compară cu Reagan, prezidentul american, cică şi asta ar fi fost traseist politic ! Foarte limpede, Reagan era oltean. Dacă mai era şi din Gorj, la fel de limpede, avea sigur vreo legătură de rudenie cu deputatul,fost psd-ist, fost pdl-ist, actual pnl-ist, viitor looser de gară !…

 Că  băiatul ăsta nu suporta poliţiştii, e cert, l-or  fi ofuscat cu ceva oamenii legii, eu ştiu, vreo amendă pentru viteză, vreo roată ciordită…Ei,aş, omul politic , văr din fraţi, cumnat după prima mătuşa care a avut o soră la Constanţa , cu Reagan, e curat, nu are afaceri cu statu’ de drept,deşi gura presei, slobodă, grăieşte altfel , adicătelea societatea Trefo, cu originile prin Rovinari, bagă tablă în CEO ,Energetica Olteniei şi cică contractu’ ar fi de vreun milion de euroi ! Da’ Dănuţ,nu şi nu, firma nu este a lui, e a familiei mari pe care acesta o posedă pe persoană fizică…Coane, chiar ne crezi proşti pe toţi ?

Musiu, nu te mai da posesor de adevăr absolut în privinţa poliţiştilor, matale eşti tot un habarnist, ca şi alţi colegi din guvernerul Sică, ca să ai habar despre problemele reale cu care se confruntă poliţiştii, ar trebui să cobori puţin în stradă şi să patrulezi câteva nopţi prin Ferentari, cot la cot cu poliţiştii, sigur îţi vei lua un medical după, dar ce mai contează…Şi nu îţi mai da cu părerea despre lefurile şi pensiile poliţiştilor, ele sunt speciale doar în neuronul unic pe care îl posezi, nu mai poza în lup moralist,este posibil să te prindă imaginea şi aşa să se păstreze în memoria publică. Până la urmă, nu erai matale prin PDL-ul lui Petrov, atunci când se tăiau salariile poliţiştilor ?

  Sictir !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.