Lupii moralişti din politica europeană

 

De câţiva ani buni România este arătată cu degetul, pusă la colţ, supusă MCV-ului, mulsă în toate modurile posibile, datorită corupţiei, generalizată, evident, după mintea luminată a unor politicieni care cred că în materie de corupţie, România este sursa reală a răului. Motivele care au dus la o astfel de imagine nemeritată a României, sunt cunoscute, în presa scrisă şi vorbită  au curs rânduri peste rânduri despre pofta cancelariilor europene care au pus ochii pe bogăţiile ţării, fie că vorbim despre păduri, gaze, Portul Constanţa, aur şi alte cele , fie că vorbim de exodul masiv al românului, care, o ştim cu toţii, nu pleacă din ţară sufocat de nivelul de trai prea bun oferit de clasa politică de după 1989. Dar atunci când, vorba proverbului nostru, nu vezi paiul din ochiul altuia din cauza bârnei din ochiul tău, atunci situaţia devine alta. 

În Germania, de exemplu, scandalul imens generat de noxele din industria auto şi a matrapazlîcurilor ascunse sub preş, a dus la amenzi de multe miliarde de euro, în final s-a demonstrat că tot scandalul a fost posibil doar cu acordul unor instituţii guvernamentale.

Despre francezi nu mai este nimic de spus, fostul preşedinte Chirac, Dumnezeu să îl ierte, a fost puţin condamnat după ce a fost găsit vinovat…taman de corupţie ! Şi că tabloul să fie complet, Sarkozy a fost şi el reţinut pentru că , ce să vezi, a luat o mică şpagă de la Gaddafi, aşa, modică, vreo 50 de milioane de euro, pentru campania electorală !  Mai mult, din ultimele analize ale forurilor europene abilitate, cică economia subterană a Franţei s-ar ridica la cca 10 % din PIB-ul ţării !

În privinţa Olandei nici măcar nu se mai pot ridica semne de întrebare, asta atâta timp cât în Olanda, o singură banca, vorbim de ING, a furat o amendă de vreo 800 milioane de euro, pentru spălare de bani şi posibile tranzacţii de arme prin Africa, în complicitate cu membrii ai Guvernului olandez . Evident, olandezii au o nucă tare împotriva noastră, din cauză de Constanţa, se cunoaşte acest lucru, numai că în privinţa olandezilor  nu e chiar „pentru cine se pregăteşte”….Şi când pozezi în vedeta democraţiei europene şi ai în spate scandaluri peste scandaluri, pedofili cărora le dai drumul din lesă în România, noi, ăştia de mâna a doua pentru voi, ne întrebăm simplu, oare voi ce căutaţi în Schengen ?

Danemarca, o altă campioană a corectitudinii democratice, nu face excepţie, o singură bancă a primit o amendă de un miliard de euro ! Normal, pentru corupţie…

Austriecii, amicii noştri în ale tăierilor de păduri la nivel macro, sunt chemaţi la urne,la alegeri anticipate, după ce  vicecancelarul austriac, Strache, a fost prins cu mâna în borcanul cu magiun rusesc, mai precis a fost puţin înregistrat când stătea la palavre, nu vă gândiţi la prostii de corupţie, cu un investitor rus ! 

În lumina acestor dezvăluiri, nu mai miră pe nimeni ungerea pe foncţie a Zeiţei Dreptăţii, Laurita de DNA , da’ să vedeţi voi, incoruptibililor, când v-o lua de pe stradă în urma unui denunţ anonim, biensur, la comandă, fără probe, doar cu presa , fără prezumţia de nevinovăţie, doar cu cătuşe, vorba altui proverb neaoş românesc, ăla cu ce îşi face omul cu mâna lui,hi,hi,hi,e lucru manual, iar voi aveţi mâna mică şi obosiţi repede…

E corect, nu are ce căuta pe la Brucsel nici Rovanita Plumb, o relicvă a politicii dâmboviţene, aşa cum nu a avut ce căuta acolo nici Monicuţa Macovei, duşman declarat al neamului său. În aceasta privinţă, incoruptibililor, vă dăm perfectă dreptate, politicieni din ăştia, PSD-işti, PDL-işti, PNL-işti, au făcut parte şi fac încă, din familia voastră europeană, de stânga, de dreapta, doar că sunt clonele voastre în imbecilitate şi hoţie ! 

M-am liniştit, a venit la voi Petrov, da, ştiu că îl cunoaşteţi, dar de acum încolo aveţi mare grijă ce vorbiţi între voi pe coridoare, în pauzele dintre şedinţe, vedeţi că ăsta toarnă  ! Şi e profesionist ! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.