Luminiţa şi modificarea schimbării

 

Lumi îi mulţumeşte Veoricăi. Veo este  cea mai  tare, a rupt gura târgului cu ăstea 6 luni în care a făcut praf cu intelighenţia dumneaei, onor Brucselul ! Lumi o iubeşte pe Veo de-i sare smalţu`, iubire care are  o intensitate la fel de mare ca iubirea pe care Lumi o avea pentru Liviu. Liviu nu îi mai poate împărtăşi sentimentul, nu are posibilitatea fizică să o facă. Supărător este că nici Veo nu pare dispusă să îi împărtăşească iubirea. Ştie ea de ce… În această parte a povestei te izbeşte în faţă doar modul de operare, respectiv modificarea schimbării, adicătelea nu poţi să nu admiri puterea cu care prezidentul local al partidului şi-a schimbat peste noapte sentimentele !  În acest sens, pozele face cât o mie de cuvinte, mirosul e diferit la fiecare dos !…

Nu am fost fan Mocioalcă şi m-am cărăbănit din partid atunci când am considerat că măsura numirii unui mucos într-o funcţie publică a fost una luată doar cu de la el putere , pe prenţipiul muşchii mei nu are minte  ! Dar atunci am fost singurul care a scris asta pe faţă, deşi telefoanele pe care le-am primit ulterior de la membrii destul de grei ai partidului, au fost de susţinere. Doar că telefoanele primite au fost după…Diferenţa între Lumi şi Mocioalcă o face faptul că eternul politician de la Pătule nu a dat înapoi şi a mers până la plecarea definitivă de la pupitrul PSD judeţean, altfel şi în perspectiva scandalului de atunci din interiorul partidului, un lucru aşteptat, mai ales că se cunoşteau  relaţiile  apropiate pe care Ion Mocioalcă le avea cu Viorel.

Indiferent de cârcotaşi, aici vorbesc de unele panarame locale, eu cred în continuare că în PSD CS  sânt câţiva politicieni tineri care pot face diferenţa, ştiu carte , sînt bătăioşi, dar nu sînt lăsaţi în faţă. De ce nu sînt, este un lucru ştiut, tot un mod de operare, nu poţi să laşi din mână ciolanul aşa, cu una, cu două… Ce, mama lui Dracul, păi a muncit ditamai politicianul fo` două decenii în partid, e firesc să primească la fiecare patru ani, câte o sinecură  bine plătită, asta chiar dacă nu are vreo pregătire, musai de specialitate.

Şi când spun că în prezent, ăsta e doar un exemplu, PSD CS nu are un contracandidat  adevărat, care se poate bate cu Tăiţelu pentru primărie, ăsta nu e doar un moft, e un adevăr care îi dă bătaie de cap chiar şi Luminiţei, biensur, atunci când domnia sa are timp de cărăşeni, că din ultimele postări nu vedem de la aceasta decât odele pe care i le dedică Veoricăi,din dragoste…

iubire de pnl

Este la fel de ştiut că o parte din primarii cărăşeni, unii dintre ei cu ştate vechi în partid, nu sânt de acord cu vederile feministe ale Luminiţei Jivan, iar tăcerea tensionată din interior poate fi liniştea dinaintea furtunii.

Până la urmă, Lumi merge pe franţuji : Le Roi est mort ! Vive le Roi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.