Prezidenţiabila Veo şi exodul spre Marte – România 2124

 

veo

 

Partidul Social Democrat Intergalactic e în criză. De lideri. De idei. De fapte.  Veo vrea să catindeze la forul suprem intergalactic. Campania electorală a acesteia a început de la Academia de Studii OZN, de la Videle. O parte din liderii partidului nu sînt de acord cu candidatura distinsei. În semn de protest, colonizează Marte- Doar că acolo nu sînt primiţi de guvernatorul Ludovic Ghiolban, la rândul lui, autoexilat pe Marte. Ludovic Ghiolban a părăsit Pământul după o serie de neînţelegeri cu Julien Csolos -Soros, co prezidentul Uniunii Salvaţi Alpha Centauri. Era firesc, cei doi nu se pot înţelege datorită …limbilor diferite  pe care le vorbesc.  Telepatic.

Intergalacticii social democraţi sînt pe cale să facă implozie. Federaţia Securităţii  interplanetare jură că nu are nici un amestec. Asta nu o mai crede nimeni. Primarul extraterestru al Bucureştiului, Gabi Bandele,nu crede în lacrimile colegilor din partid şi intră în cursă pentru un post de preşedinte al Regiunii Libere Moldova. Pentru asta trebuie să facă sacrificii şi să îşi extirpe cipurile metalice implantate în corp de EN.( extratereştrii necunoscuţi).

Cel care câştigă din toată disputa asta ,este Hans Solo Werner, guvernatorul României de Est. După o partidă de golf pe Venus, acesta a mărturisit presei că nu îşi face probleme pentru viitoarele alegeri. După care se întoarce la golf.Sau pleacă din concediu în vacanţă. Guvernatorul e susţinut de o rasă necunoscută, trăitoare la vest de Rin.

Ministrul Mediului de pe Jupiter, Doina Cană, un alt posibil candidat, a fost otrăvit cu o substanţă necunoscută. Iniţial. Ulterior, cercetările au demonstrat că a fost otrăvită cu ţuică, o băutură spirtoasă antică fabricată în Maramureşul Ucrainei.

Interdeputatul galactic, Roxana Trump i-a cumpărat odraslei o navă hipersonică înmatriculată în Regiunea Rusă Autonomă, Bulgaria. Bineînţeles, a ieşit scandal în presă, politicianul , originar din Târgovişte, nu trecuse asta în declaraţia de avere. Dacă nu a vrut…

În cursa prezidenţială vine tare din urmă, Mălin Toriceanu, el este susţinut de toată suflarea de pe Pluto. Doar că ăştia nu votează la noi. 

Rezistentul Camarin  Ceauşescu pleacă din galaxie. Nu mai suportă abuzurile.  Asta nu e o pierdere. Pierderea constă în faptul că nu pleacă odată cu el şi Pălin Cot, alt rezistent celebru. Atât de celebru, că nu mai poţi să iei o palmă de răul lui , în toată galaxia.

  Pentru prevenirea  abuzurilor la cele două tururi de scrutin, este desfiinţat Serviciul de Telecomunicaţii Galatic, numărarea voturilor va fi  făcută de Poşta Română, companie internaţională secretizată prin secolul XIX, cu sprijinul FDGR. Nu spun ce este FDGR, trimit ăştia după mine miliţia …Lunii.

Cetăţeni extratereştri liberi, veniţi la vot. Cei care nu aveţi la îndemână cartele electronice de identificare, puteţi vota cu cartela de lemne. Sau cu degetul. 

Trăiască democraţia intergalactică ! Care este .

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.